A legmegfelelőbb márka

Én megmondom őszintén, már rég az apple termékek mellett tettem le a voksom. Tudom, nem vagyok ezzel egyedül, mert az apple márkaőrület az elmúlt években egyre nagyobb teret ölt. Én azonban egyetlen dolog miatt imádom ezeket az elektronikus kütyüket, mert megbízhatóak és hosszú-hosszú ideig kiszolgálnak, vagyis nem romlanak el és nem kell őket lecserélni. Az első iphone telefonom közel négy és fél évig szolgált hűségesen, akkor is csak azért cseréltem le – vagyis adtam az édesanyámnak használatra – mert a céges munka megkövetelte egy nagyobb memóriájú és kicsit gyorsabb telefon használatát. Én tehát a termékeket szeretem nem a márkát. Persze valahol ez a kettő elválaszthatatlan egymástól.

Rettenetesen drágának tartom azonban a gyári apple kiegészítőket. Szükségem lett volna egy töltőre, mert a gyári töltő egyrészt darabszámban kevésnek bizonyult, másrészt már kicsit viseltes volt. Mivel édesanyám használta tovább a telefonom, így két töltőt kellett volna egyből beszereznem. Egyrészt, nem kívántam annyi pénzt ott hagyni a boltban, mint amennyit kellett volna, másrészt felvilágosítottak, hogy a gyári kábel körülbelül egy év alatt szétmegy és cserélhetem le.

Tanácstalan álltam ott az üzletben, mikor egy nagyon kedves vásáró odalépett hozzám, és odasúgta fülembe a bűvös megoldást: Baseus töltő. Hirtelen nem is tudtam ezzel mit kezdeni, gyorsan rákerestem, és mivel el is nyerte a tetszésem, online azonnal meg is rendeltem. A végletekig elégedett vagyok ezzel a márkával, és azóta is számtalan dolgot rendeltem tőlük, amikkel maximálisan elégedett vagyok. Azóta pedig nem csak a telefonom kiegészítőit, de a párkapcsolatomat is ennek a bűvös márkának köszönhetem. Hát nem vicces? Mindkettő hosszú távú élvezetet nyújt számomra, remélhetően még hosszú- hosszú éveken át.