Akikkel könnyű a választás

A jó munkaerőt megtalálni, vagy esetleg egy vezetőt keresni az adott posztra nem egyszerű feladat. Vezetőként mindig találkozni fogunk ilyen helyzettel, amit tudnunk kell kezelni. Tudnunk kell mérlegelni és helyes döntést hozni úgy, hogy a vállalkozás sikerét helyezzük előtérbe, és csak ezen szempontokat figyelembe venni. A jó munkaerő megbízható, szakmailag kifogásolhatatlan, közvetlen, és még rengeteg tulajdonságot sorolhatnék.

Ez a lista igazából mindenkinek, és minden munkaterületen mást tartalmaz. Az első szempont, ha új embereket veszünk fel, hogy megnézzük mire kepések és mit tudnak nekünk adni, illetve hogy mi mit tudunk belőlük kihozni. Ahhoz, hogy meg tudjuk hozni a megfelelő döntést, szükségünk van külső figyelőkre is, így az ő véleményüket a saját érveinkkel összevetve tudunk reálisan választani.

Erre a célra a legjobb döntés, ha a Kogwheel csapatát kérjük fel, hiszen ők egy szakpszichológusokból álló team, akik alkalmazzák az assessment centert. Ez egy olyan értékelő központ, amely egy olyan munkaerő kiválasztó rendszer, ahol a jelölteket szimulációs feladatokon keresztül tesztelik, ezek során mind egyénileg, mind pedig csoportban bizonyíthatnak rátermettségükről. Így ez akkor is jó módszer, ha egyszerre több jelöltünk is van. Akár egy nap alatt tudnak kézzel fogható értékelést adni, és ha kell, akár több megfigyelő közreműködésével dolgoznak.  Kiváló ezt alkalmazni akkor is, ha vezető beosztásról van szó, hiszen itt többféle szempontot is figyelembe kell venni. Bármilyen szakembert is keressünk, a Kogwheel sokat segíthet a megfelelőt megtalálni.