Apró, kis tartozék, de a legnagyobb hiányosság

Körülbelül mióta az eszemet tudom aktívan sportolok. Tizenkét éves koromtól kezdve valamilyen sport mindig szerepet játszott az életemben. Volt hogy aktívan táncoltam, amivel versenyekre jártunk, így egy folyamatos és rendszeres, erőteljes sportolást biztosított. Később beléptem egy harcművészeti klubba, ahol azt gondolom nem kell mondani, hogy az ember, ha nem erősödött bizony nem igazán tudott fejlődni és rendszeresen látogatni az edzéseket. Bár én nem voltam az a versenyző típus, de több vizsgát is tettem, így ez már egy jóval inkább a fizikai formára alapozó sportágnak számított az életemben. Ma pedig már az akadálypályás futás jelenti a mindent számomra.

Természetesen rengeteg baráttal és élménnyel gazdagodtam az évek során a sportnak köszönhetően, én mégis inkább a személyes fejlődés élményét emelném ki. Én ezért csinálom legfőképp. Hatalmas élmény ugyanis lefutni egy húsz kilométeres versenyt úgy, hogy az előtt még azt sem tudtam elképzelni, hogy öt kilométert le tudok futni úgy, hogy ne haljak bele.

Az edzésben ma már az edzők és edzőtársak mellett a legjobb segítőm egy apple watch. Ez nem csak a mindennapokban segít sokat, de aktívan figyeli a pulzusomat, jelez, ha az értékek kritikus szintet érnének el, vagy épp nem az edzésnek megfelelők és nem mellesleg egy tökéletes térkép funkcióval biztosítja, hogy ne ragadjak az erődben örökre, mert a tájékozódás nem az erősségem.

Ez az óra az egyik legjobb a piacon, csak egyetlen dologra kell figyelni vele kapcsolatosan, amit én mostanában rendszeresen elbaltázok, hogy mindig legyen nálunk egy apple watch töltő. Hibája ugyanis az eszköznek, hogy igen gyorsan merül, nekem pedig, hogy elhagyom folyamatosan a töltőjét. Ma már egyenesen kettőt rendeltem a applewatchshop.hu oldaláról, hogy legyen egy tartalékban. Így már remélhetően nem kell többé egy napra sem mellőznöm a legjobb edzőtársam segítségét.