Gyerekjáték, rutinmunka?

Aki egyszer kipróbál egy apple terméket, azt hiszem mondhatom, hogy vagy imádójává válik a márkának, vagy egy életre megutálja. Én még nem hallottam olyan embert, aki ne e két véglet lett volna az első apple eszközének használata után. Persze vannak olyanok, akik az első ismerkedés után jóidőre utálattal beszélnek ezekről a termékekről, majd pár év múlva visszatérnek, kipróbálnak egy másik terméket, és ők is fanatikussá vállnak, de azért kevesen. Általában az első használat során eldől, hogy valakinek vagy minden eszköze ilyen márkájú lesz, ha teheti, vagy marad az androidos termékek valamelyikének használója.

Én abba táborba tartozom, aki nagyon sokat gondolkodott azon, hogy váltson-e androidról, viszont már nagyon elegem volt annak hibáiból, és úgy döntöttem hozok egy bátor lépést és megtanulok egy teljesen új rendszert, megvettem az első apple telefonomat. Mit ne mondjak, az első ismerekedés igen érdekesen sikeredet, mert semmit sem tudtam, hogy működik a telefonon és meg kellett szokni az új rendszert is, de amint ez sikerült, körülbelül két nap után már tökéletesen működtünk együtt, én és az új telefonom. Egyszerűen imádom. Megbízható, egyszerű, gyors, számtalan applikációval és luxusszolgáltatásnak mondható kiegészítő lehetőségekkel. Ha tehetném minden termékem apple lenne, nem a márkaimádat miatt, hanem mert rettenetesen kényelmes, hogy ezek a termékek teljesen kompatibilisen kommunikálnak egymással. Rengeteg terhet levesznek a vállamról ezzel. Én ugyanis egy műszaki analfabéta vagyok, de a legrosszabb fajtából. Ezek a termékek azonban tökéletesen működnek még az én kezem alatt is.

Soha, semmilyen problémám nem volt még a telefonommal, pedig már jó három éve használom. Egyszer sem hagyott cserben, nem fagyott le, nem küldött üzeneteket magától random embereknek a névlistámból, nem hívott fel önhatalmúlag senkit, tehát tökéletesen működik. Az iphone kijelzőcsere pedig azt gondolom már rutinmunkának számít, mert sajnos népbetegség, hiszen egyetlen dolgot nem szeretnek ezek a termékek, ha ejtik őket. A kijelző tehát nekem is cserélve volt egyszer, de a lehető legjobb helyen, a legjobb szakemberekkel, így valóban rutinmunka volt, mert az ott dolgozóknak gyerekjáték már, hiszen szinte mindennapos kérés. Nem is volt vele gond, azóta is teljesen tökéletesen működik.