Ha nagy mennyiségre van szükség

Az ember egy nagyvállalat élén számos problémával szembesül. Már a mindennapi, operatív irányítás sem könnyű feladat, de a stratégiai tervek még jobban igénybe veszik az embert. Nem csak azért, mert összetett, bonyolult projekteket tartalmaznak, amelyek általában több hetes tervezést követően akár több hónapos megvalósítást ölelnek fel, hanem mert a cég egészére kihatással vannak, sokszor meghatározzák annak fejlődési lehetőségeit vagy épp hanyatlásának okát. Az elmúlt évben úgy döntöttünk, hogy a marketing területét jobban figyelmünk alá helyezzük. Úgy gondoltuk, hogy nem árt egy kicsit több energiát és forrást belefektetni abba, hogy egyre ismertebbé váljunk a piacon. Számos ötletet hallgattam meg ennek tekintetében. Volt itt szó reklámkampánytól elkezdve, a rádióriporton át az új csomagoláson keresztül mindenen. Egy dolog azonban nagyon felkeltette az érdeklődésem. Viszonylag nagy forrást igényelt, de számos jó hatást tartogatott a marketing több területét érintően. Ez nem volt más, mint az egyedi kialakítású munkaruházat bevezetése.

Közel ezerötszáz ember dolgozik a cégnél. Ha mindenki ugyanolyan munkaruhában végzi a tevékenységét, egy egységes képet, csapatösszetartást mutat a partnerek felé, nem beszélve a folyamatos reklámról, mely a beruházás után már nem igényel forrást a vállalat részéről. Úgy döntöttem belevágunk.

Nem volt könnyű megtalálni a megfelelő kivitelezőt. Úgy is mondhatnám, az egyik legnagyobb nehézséget ez okozta. Amikor azonban a himezd.hu oldalán segítségre leltünk, minden problémánk megoldódott. Ez a nagyon lelkes, profi csapat lelkiismeretesen és lelkesen válaszolt a kérdéseinkre, segített kiválasztani a tökéletes logót és a ruházati termékek beszerzésében is segítségünkre volt. Biztos vagyok benne, hogy hosszútávú partnerkapcsolat indult el ezzel a projekttel, amely külön öröm számomra, mert így folyamatos utánpótlást tudnak biztosítani számunkra az esetleg leselejtezést kívánó termékek tekintetében. Egyelőre azt látom azonban, hogy csak az új belépők szükségleteit kell jó ideig kielégíteniük, mert a ruhák minősége kifogástalan közel három hónapos intenzív használat után is.