Létezik egy oldal

Létezik egy oldal, ahol én számtalan örömre találtam már rá, vagy direkt vagy pedig indirekt formában. Van ugyanis egy nagyon ügyes fotós, Szalai Balázs, aki nem csak gyönyörű és felbecsülhetetlen értéket képviselő képeket készít el mondjuk egy családról, vagy egy esküvőről, hanem gyönyörűbbnél gyönyörűbb vászonképeket kínál eladásra az oldalán.

Én nem igazán tudom, hogy ezeket hogyan készíti, azt tudom, hogy ő fotózza őket A további eljárás megmondom őszintén, engem nem is érdekel, mert bár elcsépelt szövegnek tűnhet a kijelentés, de a képek magukért beszélnek. Ezeknek a vászonképeknek gyönyörű a színhasználata, és valóban lélegzetelállító majdnem az összes kép. Nyilván van egy – két olyan rész, ami nekem nem tetszik, de ez sem a kép, inkább az azon ábrázolt dolgok tekintetében.

Ez az oldal tehát számomra adott már közel három családi fotózást, amiben kezdetben csak az akkori barátnőmmel voltunk – aki most már a feleségem – és később egy teljes esküvői anyagot, hihetetlen gyönyörű és érzelemdús képekkel, hanem most már számtalan vászonképet is, ami egyrészt bekerült az otthonunkba, másrészt pedig az irodám falára. Nagyon sok mindenért hálás vagyok ennek az oldalnak, de legfőképp Balázsnak, mert egyrészt életem legboldogabb pillanatait ahhoz hűen örökítette meg, másrészt pedig olyan csodálatos képek díszítik az otthonomat és a munkahelyemet egyaránt, amelyeknek eddig még mindig mindenki a csodájára járt.

Nekem például az irodában bevett szokásom lassacskán, hogy ha nagyon elfáradok, vagy valamelyik beosztott, esetleg az ügyfelek közül valaki nagyon felmérgel, akkor iszok ez előtt a kép előtt egy kávét, ahogy nézegetem a kidolgozottságát és színeit, és teljesen meg is nyugszom és fel is töltődök. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az oldalt is, Balázst is és a vászonképek világát is.