A kislányom ajándéka

A gyerekek a családban mindig egy nagyon-nagyon különleges helyet foglalnak el, és ez így teljesen normális is, azt gondolom. Viszont a mi családunkban ez hatványozottan igaz. Nagyon nehezen jött közénk a kislányunk, és ezért különöse a szemünk fénye lett. Lehet, hogy kicsit túlzottan is, de minden kívánságát és vágyát lessük, folyamatosan igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy boldog és nagyon szép gyerekkora lehessen. Talán azért is alakult ez így, mert nekünk a férjemmel sajnos nem volt. A szüleink mindkettőnknek nagyon sokat kellett, hogy dolgozzanak, és bizony sokszor a nagyszülők is velük tartottak, így egy-egy nagyobb testvérrel otthon töltöttünk számtalan napot, ami sokszor unalomba fulladt. Így aztán mindketten azon vagyunk, hogy a gyerekek – bár nekünk csak egy van, de a család összes többi apró tagjára is vonatkozik ez – valóban élménydús és tartalmas gyerekkort tudhassanak maguknak, még ha néha teljesen hihetetlen dolgokért vannak oda is.

A mi kislányunk ugyanis szereti a babákat és hercegnőket is, nincs a kis női mivoltjával semmi probléma, azonban egy dolog nagyon furcsa, hogy rettenetesen imád focizni. És még ügyes is benne. Nem tudom kitől örökölte, az biztos, hogy nem tőlem, mert hát én a fociban inkább mások lábát rugdosom, nem igazán találom meg sosem a labdát, de ő mindenesetre igen ügyesnek bizonyul a játékban is.

Imádja Ronaldot és az egész pályafutását. Én megmondom őszintén egyáltalán nem bánom, hogy ebbe az irányba megy. Engem nem zavar. Amíg nem látom azt, hogy a női énjét ne élné meg mindez mellett, miért ne focizhatna? Éppen ezért már abba is beleegyeztünk, hogy az iskolai csapatban rendszeresen játsszon. Most pedig szülinapjára egy igen különleges ajándékkal készültünk számára.

A póló nyomtatás segítségével ugyanis egy ugyanolyan mezt csináltatunk neki, mint amilyen Ronaldonak van, csak épp az ő nevével, és hát azért egy nagyon pici, szinte láthatatlan virágot is belecsempészünk, hiszen mégiscsak lány. Nekem nagyon tetszik ez a kis mez, és mivel ő nagyon értékeli a szívből jövő és egyedi ajándékokat, a szép dolgokat, biztos vagyok benne, hogy odáig lesz a kis különleges egyedi meztől.