Az édesapám meglepetésére

A szülők egy idő után már úgy viselkednek, mint mi gyerekként. Nem igazán boldogulnak a modern, zavaros világban, de segítséget nem nagyon szeretnek kérni, és éppen ezért néha csak egy helyben topognak és nem haladnak előre. Az én szüleim is ilyenek már, és sokszor csak csellel tudjuk őket segíteni a testvéreimmel. A legutóbb például az édesapám laptopját elkértem, mert egy határidős munkámat nem sikerült megoldanom még le nem értem hozzájuk vidékre, és akkor láttam meg, hogy a keresőben az eladó kistraktor kifejezés elég sokszor szerepel mint keresett szókapcsolat.

Persze egyből össze is ült a kis kupaktanács, és arra az elhatározásra jutottunk, hogy mivel elég nagy az udvar és a hátsó művelt földterület, valószínűleg ennek megművelésére szeretne az édesapám segítségül egy kistraktort, és ezért szerepelhet a keresett kifejezések között. Gyorsan egyeztettünk az édesanyámmal, aki persze nem nagyon akart minket ebbe belevonni, de elmondta, hogy igen, szeretnének egy kis segítséget a műveléshez, mert már nagy a terület és sokkal gyorsabban tudnának feladatokat megoldani, csak nem igazán tudják, hogy melyik lenne számukra a jó választás.

Én az Odisys csapatát már több éve ismerem, számtalan céges munkánkban nyújtottak már hihetetlen profi és felbecsülhetetlen segítséget, ezért felvettem velük a kapcsolatot és nem is kellett csalódnom. A kistraktor már ki is lett választva, és nemsokára át is adjuk az édesapámnak, aki addig az anyukám hatására biztosan nem fog kistraktort vásárolni. Azt gondolom, hogy nagyon meg fog lepődni, kicsit talán mérges is lesz, de hihetetlen jól fog neki esni, hogy gondoltunk rá, és hogy megleptük egy ilyen profi kis segítséggel.