Otthoni sokrétű segítőtárs

Amikor a férjem elkezdte a profibb minőséget képviselő szerszámok felhozatalát nézegetni a neten, azt gondoltam, hogy egy picit az agyára ment a kertes ház, hiszen ő nem szakember, és nem használja folyton ezeket az eszközöket és gépeket, hogy ilyen magas minőséget kelljen választania, de amint megpillantottam a Fabrikshop csapatának ajánlatait és azt, hogy ezek a minőségi termékek nem igazán kerülnek többe mint az átlagos, úgymond otthoni felhasználásra szánt termékek, akkor már egyből tudtam, hogy bizony a férjemnek igaza van, és a Fabrikshop csapatától jobb csapatot nem is tudtunk volna választani.

Amikor persze azzal állított haza, hogy amit be kellene szereznünk az előttünk álló felújítási munkálatokhoz, egy ipari porszívó, mert később számtalan dologra lehetne használni a ház körüli munkák során, akkor megintcsak nem voltam benne biztos, hogy tudja mit csinál, de az előző hibámból tanulva nem szóltam bele a dolgába. Úgy gondoltam, biztosan kellőképp tájékozódott, és ebben nem is kellett csalódnom. A fabrikshop csapatát felkereste ugyanis, és tökéletes szakmai segítséggel, tanácsokkal és javaslatokkal látták őt el az ipari porszívó és a lakásfelújítás egyéb feladatai, például a falcsiszolás kapcsán egyaránt. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha felújítási munkálatokba vágna bele, mindenképpen keresse fel ezt a kis csapatot, mert biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni az eredményben, amit a segítségükkel el tud majd érni.

A férjem és én is biztosak vagyunk benne, hogy sokkal nehezebb dolgunk lett volna, hogy ha nem találtunk volna rájuk, és hogy ha nem segítettek volna ilyen hihetetlen sokat szakmailag és a tanácsokkal egyaránt. A falcsiszoló zsiráf például amit ajánlottak a falfestés előkészítéséhez fényévekkel rövidítette le a csiszolási folyamatokat. Hálásak vagyunk ennek a kis csapatnak és a kínált eszközöknek, mert így tényleg profi és tartós eredményt tudtunk elérni az otthonunkban, szakember segítsége nélkül is.